Публицистичното предаване Пресечна точка“ ще се завърне тази есен в

...
Публицистичното предаване Пресечна точка“ ще се завърне тази есен в
Коментари Харесай

„Пресечна точка“ се завръща през есента с нов водещ и ново студио

Публицистичното предаване „ Пресечна точка “ ще се завърне тази есен в ефира на NOVA с нов водещ и напълно ново студио. Журналистът Анна-Мария Конова ще показва на феновете уголемен коментар на значимите тематики от деня от 11 септември в познатото следобедно време – всеки работен ден, незабавно след Новините на NOVA в 16:00 часа.

Водещата ще дискутира настоящи тематики, поляризиращи обществото, с известни персони и водачи на мнение, с цел да открият дружно пресечната точка на другите позиции. Форматът ще се излъчва от напълно ново студио, проектирано особено за потребностите на „ Пресечна точка “ и в синхрон с последните международни трендове. От есента предаването ще включва и нови съдържателни детайли.

„ Щастлива съм, че като публицист върша тази нова и виновна крачка напред. „ Пресечна точка “ е неповторим, динамичен формат и концепцията му ясно отразява визията за съвременна телевизия. Благодаря за шанса, както и за поддръжката на целия екип на предаването, на чийто професионализъм и богати знания ще разгадавам “ - сподели новата водеща на „ Пресечна точка Анна-Мария Конова .

Екипът на „ Новини и настоящи излъчвания “ благодари на Михаил Дюзев за ползотворното съдействие и му пожелава триумф в бъдещите инициативи.

От 2 септември феновете на NOVA още веднъж ще бъдат в компанията на водещата Марина Цекова. Утвърдената журналистка се връща в екипа на съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “ след едногодишен отпуск по майчинство. С отличителния си журналистически почерк тя ще продължи да предлага на аудиторията атрактивния над тричасов формат през уикендите с разбор на събитията от седмицата, настоящи посетители и вълнуващи истории.

„ След повече от година пробуждане в скъпата компания на околните ми хора, пристигна време още веднъж да споделям “Добро утро ” и на всички тези, с които се сприятелихме през годините. Връщам се на работа с неспокойствие и поддръжката на екип, в който мощно имам вяра. Обещаваме си предаването да запази притегателната си мощ и да даде оня старт на почивните дни, който феновете ни заслужават “ - показа водещата на „ Събуди се “ Марина Цекова .
 Марина Цекова Марина ЦековаNOVA/Красена Ангелова
Екипът на „ Събуди се “ дава обещание и още по-голямо многообразие от тематики, непознати истории и забавни събеседници.

Не пропускайте през есенния ефирен сезон по NOVA „ Събуди се “ всяка събота и неделя и „ Пресечна точка “ всеки работен ден, незабавно след Новините на NOVA в 16:00 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР