Публицистично предаване на bTV „Лице в лице“ няма да излиза

...
Публицистично предаване на bTV „Лице в лице“ няма да излиза
Коментари Харесай

Цънцарова става водещ на Лице в лице

Публицистично предаване на bTV „ Лице в лице “ няма да излиза в лятна почивка и ще се излъчва онлайн и през целия месец август, оповестиха от малкия екран.

Водещи на изключителните летни издания ще бъдат публицистите Мария Цънцарова и Жени Марчева до завръщането на Цветанка Ризова през септември.

Динамичната политическа конюнктура в България през летния сезон, както и високият зрителски интерес към живота на новия парламент и опитите за сформиране на държавно управление, постановат динамичен дневен ред в обществото. За да получат хората отговори на най-горещите въпроси в тази обстановка, „ Лице в лице “ ще продължи да се излъчва в обичайното си време - всеки работен ден онлайн, незабавно след емисията на bTV Новините в 17:00 часа, разясняват от bTV.

От 9-и август политици, специалисти и представители на гражданското общество ще дават отговор на въпросите на Мария Цънцарова. След 23-и за техните мнения по значимите вести и прогнози за развиването на събитията ще пита Жени Марчева. Титулярният водещ на „ Лице в лице “ Цветанка Ризова се завръща на екран на 7-и септември, с началото на новия ефирен сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР