Публикувано изображение на последиците от атаката срещу руската база за противовъздушна отбрана в Крим

...
Радио Свобода публикува изображение, направено от услугата Plant.com, което показва
Коментари Харесай

Радио Свобода публикува изображение, направено от услугата Plant.com, което показва последиците от украинската атака срещу „полигона за противовъздушна отбрана“ в анексирания Крим на 23 август.

Източник: Crimea.Realii (проект на Радио Свобода)

Подробности: Изображението не е ясно, но засегнатата зона може да се види.

Planet.com показа изображение на последствията от атаката на въоръжените сили на Украйна срещу руска система за противовъздушна отбрана в Крим на 23 август 2023 г.

Снимка: Радио Свобода

История: На 23 август Министерството на отбраната на Украйна съобщи, че С-400 Триумф, руска противовъздушна система с голям и среден обсег, е унищожен тази сутрин близо до село Оленивка на нос Тарханкут. Руските източници съобщиха за унищожаването на противовъздушна система С-300 и камион-цистерна.

На 24 август, Деня на независимостта на Украйна, разузнаването на отбраната съобщи, че през нощта украинските специални сили са плували до Крим и слязоха близо до селищата Оленивка и Маяк. Украинското знаме беше издигнато над окупирания от Русия полуостров.

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Следвайте ни в, нас или станете!

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР