Публикуваме писмо на наш чиател, в което той споделя своето

...
Публикуваме писмо на наш чиател, в което той споделя своето
Коментари Харесай

Фен до HotArena: Андреа е новатор! Там откъдетяо тя се връща, нейни колеги тепърва отиват

Публикуваме писмо на наш чиател, в което той споделя своето менеи за явлението Сузанита, за обстановката към дуетното й парче с фолк певицата Андреа. Предлагаме ви целия текст без съкращения и редакторска интервенция.

" Искам да отбележа нещо. Още с премиерата си " Строго неразрешено " не остави хората равнодушни. Импулсивно поради Сузанита даваха негативен избор и отзиви. А дали в действителност беше вярното решение?! Не...

Нека помислим малко. Хейтваме едно 14 годишно момиче, а не си даваме сметка, че повече от 80% от днешното потомство са по този начин. И по този начин ще бъдат, не тъй като поп-фолка е отговорен или родителите им са безотговорни, просто времената са такива!

Защо са такива времената ли? Да помислим. . Кога за последно даваха някой цялостен първенец по национална телевизия с цел да може България да бъде горда с триумфа? Или на хората, печелещи образования в чужбина? Такива неща не се излъчват. Но виж, когато едно момиче навлиза в шоубизнеса на нежна възраст, дай да я обвиним за всичко протичащо се по света! Защото хората не вършат разлика сред театрален облик и елементарният човек!

За разлика от всички медии, аз поддържам родителите на Сузи! С две ръце! Защото такива би трябвало да бъдат родителите, да поддържат децата си! Да са компактно за тях и да ги обичат! Да почитат решенията им, а не да ги лишават от мнение!

За никого не е загадка, че съм почитател на Андра още от първата нейна ария. Знаех, че това момиче ще стане най-голямата звезда на България, тъй като виждах блясъка и упоритостта в очите й! Защото Андреа е артикул, забелязван и оценен освен в България, а и на открито! Винаги съм я подкрепял и ще я поддържам! Защото за мен тя е една супре изобретателна персона, която към този момент се е качила на международна сцена! Там откъдето тя се връща, изпълнителите занапред отиват. З ащото нееднократно съм го изтъквал, Андреа е модернист! ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР