Публикацията му в личния му профил във Facebook предизвика остри

...
Публикацията му в личния му профил във Facebook предизвика остри
Коментари Харесай

Арестуваха и фенът на Георги Николаев, обезобразил с макетно ножче 18-годишно момиче

Публикацията му в персоналния му профил във Фейсбук провокира остри реакции. В нея той съобщи, че поддържа Николаев за осъщественото. Последва и отзив от “Мини Марица - изток ”, където Костов работи. От сдружението се разграничиха от него и краткотрайно го отстраниха от работа, а изпълнителният шеф остро осъди думите му. 

 

" Аз към този момент не мога да изляза от у дома сама. Вчера бях в огромен потрес. Това е нещо, което не може да се опише с думи. Видях, че имам опасност от профил с име Виктор Костов. Казваше ми се да внимавам какво приказвам и пиша. Много ме е боязън и за фамилията ми ”, изясни дамата, получила закани, пред Нова телевизия.

 

Адвокатът на Николаев също застана пред камерата на медията като съобщи, че клиентът му отхвърля да е направил действието. По думите му погрешна е и информацията, че той се е опитал да избяга. Припомняме, че прокуратурата заяви, че той е бил арестуван в автомобил в края на Стара Загора. По-рано пък се твърдеше, че той се е явил самичък в районното, откакто е получил призовка. 

 

“Снощи получихме призовки, донесоха ги в 1 ч. Задържан е, откакто е пътувал да се яви в районното ”, изясни адв. Валентин Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР