Публикация, в която се казва, че iPhone, който е паднал

...
Публикация, в която се казва, че iPhone, който е паднал
Коментари Харесай

Iphone падна от самолет на 5000 м височина, работи без проблеми

Публикация, в която се споделя, че iPhone, който е паднал от самолета на " Аляска Еърлайнс " по време на полет, е бил открит в съвършено положение край пътя след рухване от близо 5000 м височина, стана известна в обществените мрежи.

Самолетът кацна спешно в петък, откакто панел на кабината се откъсна и се взриви във въздуха.

На борда на самолета са пътували 171 души и шестима членове на екипажа. Самолетът е пътувал за Онтарио, Калифорния, и бе партерен на интернационалното летище в Портланд, щата Орегон, 35 минути след излитането.

При случая няма потърпевши. Няколко души на борда по-късно описват, че мощният вятър, породен от пролуката в корпуса, е довел до безпорядък в самолета.

Един от очевидците споделя пред Би Би Си, че вятърът е отнесъл телефон от ръцете на пасажер. В неделя мъж от Орегон на име Шон Бейтс написа в обществената мрежа X (Туитър), че е намерил iPhone, който наподобява е принадлежал на един от пасажерите на полета, до момента в който се разхождал.

" Намерих iPhone в профил на пътя. Все още в самолетен режим с половин батерия и отворена страница за приемане на багажа. „ Преживял “ е рухване от такава височина и е изцяло недокоснат “, написа той, споделяйки фотография на телефона.

Постът е получил милиони преглеждания.

" Когато се обадих, Зоуи от NTSB (Националния съвет за сигурност на транспорта) сподели, че това е вторият открит телефон. ".

NTSB прикани обществеността да помогне за откриването на изчезнали елементи от вратата и други парчета. Липсваща част от вратата е открита в задния двор на преподавател от Портланд, който се показал като Боб.

Във видеоклип, оповестен в TikTok, Шон Бейтс споделя, че е излязъл на разходка, откакто NTSB призовал хората да оказват помощ в търсенето на остатъци.

Бейтс съобщи, че в началото е бил " малко песимистичен " по отношение на това, че телефонът фактически принадлежи на един от пасажерите на полета, само че открил, че устройството, което нямало заключване на екрана, към момента е било в самолетен режим с потвърждението за пътешестване за тъкмо този полет.

Непосредствено след случая " Аляска Еърлайнс " спря всички свои самолети Boeing 737 Max 9, с цел да ги ревизира обширно. В събота регулаторните органи на Съединени американски щати подредиха краткотрайно прекъсване на близо 171 самолета Boeing 737 Max 9, като желаеха те да бъдат тествани, преди да им бъде позволено да летят още веднъж.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР