Публикация в акаунта на Кейти Прайс в Instagram за фирма

...
Публикация в акаунта на Кейти Прайс в Instagram за фирма
Коментари Харесай

Публикацията на Кейти Прайс в Instagram за фирма за диетична храна е забранена

Публикация в акаунта на Кейти Прайс в Instagram за компания за диетична храна е неразрешена, защото не е ясно, че е реклама, безконтролно популяризираща диета, която е под 800 калории дневно и отправяне на неупълномощени изказвания за загуба на тегло.

Рилката в Instagram за The Skinny Food Co, оповестена на 20 август, демонстрира блестящия модел и телевизионна водеща Прайс, която подготвя храна за себе си през целия ден и приказва за напъните си да отслабне.

Тя споделя с глас зад кадър: „ И по този начин, ето, върша моето вкусно кафе с карамелизирана бисквита Skinny Food с нулев калориен сироп. Освен това е без мазнини и без захар.

„ И на всичкото от горната страна боготворя моята каша Skinny Food и познайте какво, тя съдържа единствено 262 калории. 14 грама протеин и повярвайте ми доста вкусно. “

След това тя направи обяд за себе си, като сподели: „ Така че ще обядвам бързо през днешния ден с обвивките Skinny Food с високо наличие на протеини. Няма да повярвате какъв брой са положителни. Освен това са с нис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР