Публикация на кмета на Карлово Емил Кабаиванов по случай Деня

...
Публикация на кмета на Карлово Емил Кабаиванов по случай Деня
Коментари Харесай

Г-н кмете, ако имахте малко срам, щяхте отдавна да сте подали оставка!

Публикация на кмета на Карлово Емил Кабаиванов по случай Деня на българската община провокира яд и отвращение у карловка. Дони Узунова не може да разбере гордостта на кмета за положените " доста старания за благоденствието " на общината. И до момента в който кметът Кабаиванов е сигурен, че обществото цени " дружелюбните и всеотдайни към служебните си отговорности " общинари, карловци май не са на това мнение.

Ето какво е написала Узунова във Фейсбук:

" Г-н Кмете (Емил Кабаиванов),

Това Ви изявление е цялостна излагация! Всички сме очевидци по какъв начин Вие и Вашите PR капании единствено навредиха на хората. Спъвате доброволчески начинания, а се биете в гърдите за триумф, който може да бъде приписан ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ДОБРОВОЛЦИТЕ, на хилядите положителни хора от цяла България, които се притекоха на помощ по всевъзможни способи! Това е неприемливо!
Ако имахте малко позор, щяхте от дълго време са сте подал оставка!

Вече 40 дни след наводнението НЯМА питейна вода, НЯМА мост, НЯМА подхванати ограничения за повишеното корито на река Татлъ Дере над Каравелово, НЯМА геодезист, който да отбелязя дворовете на хората, НЯМА строителни материали за създаване на огради, НЯМА проект (освен смешния график на машините за разчистване на улиците), НЯМА естествени фургони (това, което е доставено към този момент го видях и надалеч не минава за нормално) и какво ли още не. НО значимото е, че има нови пътища в гората, с цел да си минават умерено камоните с дървата.

Даммм, цветущ Ви празник! С цялостно право се гордеете от себе си... "

А ето я и обявата на кмета на Карлово:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР