Публикациите на агенция BulNews отново показаха своята ефективност. Преди минути

...
Публикациите на агенция BulNews отново показаха своята ефективност. Преди минути
Коментари Харесай

От последните минути! Полицията загради БМВ-то на дрифтъра Искрен Иванов, тече проверка /снимки/

Публикациите на организация BulNews още веднъж демонстрираха своята успеваемост. Преди минути във Враца полицията спря най-обсъжданата тези дни кола в града - БМВ-то на добилия медийна известност с дрифтърските си осъществявания Искрен Иванов. 
Случката се е разиграла на бул. „ Христо Ботев “, в региона на пл. „ Руски “. Полицаи спрели за инспекция бавареца с регистрация във Англия. Зад кормилото бил юноша, който обаче не е притежателят Иванов. 
При инспекцията станало ясно, че автомобилът е неточен. В момента ченгетата пишат акт на лидера. 
Припомняме, че преди дни организация BulNews разгласява скандално видео на дрифт в центъра на Враца. На фрагментите се виждаше по какъв начин млад мъж върти баници на бул. „ Демокрация “, в региона на някогашния пл. „ Суми “.



Часове по-късно самоличността на създателя на видеото и водача на колата бяха разкрити. 



По-късно стана ясно, че нарушителят е с отнети контролни точки и няма право да кара. 



До момента Иванов и аверът му Румен Кръстев самоуверено разгласиха в обществените мрежи своите изцепки, някои от които са в прорез със закона. Освен дрифт, в профилите им може да се види и шофиране с превишена скорост, рискови маневри и даже гонки. Врачани разясняват, че е обществена загадка, че точно те провеждат надпревари с коли в града. 
За някои от изявите си, даже самите младежи изпращаха сигнали до организация BulNews. Медийната известност обаче е нож с две остриета и предвид на публичния интерес се надяваме, че отсега нататък полицията ще следи изкъсо водачите и няма да разреши те да се подиграват със закона и да излагат на риск живота и здравето на жителите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР