Публикации за 19 българи, сред които Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата,

...
Публикации за 19 българи, сред които Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата,
Коментари Харесай

Ето списъка, който Петков даде на прокуратурата – Маджо, Пашата, Маргина, Таки, Борисов, Горанов, Пеевски…

Публикации за 19 българи, измежду които Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата, Красимир Маринов-Големия Маргин и Бойко Борисов, е дал министър председателят Кирил Петков на прокуратурата, нсъобщи ПИК, като се базира на свои източници в Министерство на вътрешните работи.

В листата личат още имената на Таки, Румен Вълка, Димитър Спасов, Петьо Еврото, Делян Пеевски.

Министър-председателят е дал изявления и за хора на ГЕРБ. Освен водача на партията Бойко Борисов в него попадат още Младен Маринов, Владислав Горанов, Костадин Ангелов, Христо Терзийски.

Любопитен миг е, че Петков е дал „доказателства“ на прокуратурата и за някогашния министър от служебното държавно управление на Румен Радев и считан за един от най-доверените му хора – Николай Павлов.

Бившият зам.-председател на ГЕРБ и някогашен вътрешен министър Цветан Цветанов също е получил място измежду „лицата в основата на икономическата и престъпна престъпност в страната“.
Според ПИК въпросните изявления към този момент са пристигнали във вътрешното ведомство, ръководено от Бойко Рашков, където с огромна изненада и подбив гледали на така наречен лист на Петков.

ПИК разгласява имената на безусловно всички лица, попаднали в полезрението на премиера и посочени от него посредством отрязъци от вестници, които той даде на държавното обвиняване.

Ето кои са те:

Бойко Борисов
Цветан Цветанов
Младен Михалев-Маджо
Красимир Маринов-Големия Маргин
Христофорос Аманатидис-Таки
Красимир Каменов-Къро
Румен Гайтански-Вълка
Румен Николов-Пашата
Димитър Спасов-Митко Каратиста
Николай Павлов – „Булгаргаз“
Петър Петров-Петьо Еврото
Владислав Горанов
Младен Маринов
Костадин Ангелов
Христо Терзийски
Делян Пеевски
Александър Манолев
Стоян Мавродиев
юрист Цветан Цанев

ПИК напомня, че в този момент Министерството на вътрешните работи, което се управлява от Бойко Рашков, ще би трябвало да проверява и да търси доказателства за изказванията на Кирил Петков, че това са хората в основата на икономическата и престъпна престъпност в страната.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР