Публикации за 19 българи, сред които Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата,

...
Публикации за 19 българи, сред които Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата,
Коментари Харесай

Ето го списъка, който Кирил Петков даде на прокуратурата - 19 имена, сред тях Маджо, Пашата, Маргина, Таки, Борисов, Влади Горанов и Младен Маринов

Публикации за 19 българи, измежду които Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата, Красимир Маринов - Големия Маргин и Бойко Борисов, е дал министър председателят Кирил Петков на прокуратурата, оповестява организация ПИК като се базира на свои източници в Министерство на вътрешните работи.

В листата личат още имената на Таки, Румен Вълка, Димитър Спасов, Петьо Еврото, Делян Пеевски. Министър-председателят е дал изявления и за хора на ГЕРБ. Освен водача на партията Бойко Борисов, в него попадат още Младен Маринов, Владислав Горанова, Костадин Ангелов, Христо Терзийски.

Любопитен миг е, че Петков е дал " доказателства " на прокуратурата и за някогашния министър от служебното държавно управление на Румен Радев и считан за един от най-доверените му хора - Николай Павлов. Бившият зам.-председател на ГЕРБ и някогашен вътрешен министър Цветан Цветанов също получил място измежду " лицата в основата на икономическата и престъпна престъпност в страната ".

Както медията ни заяви, въпросните изявления към този момент са пристигнали във вътрешното ведомство, ръководено от Бойко Рашков, където с огромна изненада и подбив гледали на на т.на.р лист на Петков.

ПИК разполага с имената на безусловно всички лица, попаднали в полезрението на премиера и посочени от него посредством отрязъци от вестници, които той даде на държавното обвиняване.

Ето кои са те:
Бойко Борисов
Цветан Цветанов
Младен Михалев - Маджо
Красимир Маринов - Големия Маргин
Христофорос Аманатидис - Таки
Красимир Каменов - Къро
Румен Гайтански - Вълка
Румен Николов - Пашата
Димитър Спасов - Митко Каратиста
Николай Павлов - " Булгаргаз "
Петър Петров - Петьо Еврото
Владислав Горанов
Младен Маринов
Костадин Ангелов
Христо Терзийски
Делян Пеевски
Александър Манолев
Стоян Мавродиев
юрист Цветан Цанев
Припомняме, че в този момент Министерството на вътрешните работи, което се управлява от Бойко Рашков, ще би трябвало да проверява и да търси доказателства за изказванията на Кирил Петков, че това са хората в основата на икономическата и престъпна престъпност в страната.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР