Публиката, пленена от магията и смелите послания на най-красивите български

...
Публиката, пленена от магията и смелите послания на най-красивите български
Коментари Харесай

За пръв път у нас: „Образцово кабаре“ с най-обичаните песни на България

Публиката, пленена от магията и смелите послания на най-красивите български песни, става на крайници! Влизаме в „ Образцово кабаре “!

 

За пръв път в България феновете на емблематичната музика без аналог, ще бъдат въвлечени в чара на предишното по непостижим метод. Макар и единствено за вечер, в София порти отваря „ Образцово кабаре “, с цел да върне стрелките тогава, когато за любовта и живота се говореше не с думи, а в мелодична линия.

 

На 22 ноември в Pirotska 5 Event Centerпубликата  ще види  и чуе онлайн песни-символи като: „ Хора и улици “ на  Мими Иванова и Борис Годжунов, „ Спри до мен “ на Леа Иванова, „ Облаци бездомни “ на Богдана Карадочева, „ Ако имах чук “ на Емил Димитров, „ Замълчи “ на Мими Николоваи още доста от безконечните музи на България.

 

Песните, които ще бъдат показани в ексцентричния театър са пресътворени с напълно нови аранжименти от композитора Добромир Кисьов-един от младите гении на театралната и филмовата музика у нас.

 

Главните вокални функции в близо двучасовия театър са поверени на русото прелъщение Цветелина Маринова (дует EXPOSE) и съдбовния Тома Здравков. Визуалната помпозност, която ще придвижи феновете години обратно, е в ръцете на хореографката Велислава Дипчикова и нейния неповторим балет.

 

„ Образцово кабаре “ се осъществя по концепция на продуцента Веселин Стоянов-Лино. Самият той до наскоро провежда представления и концерти на български актьори в Лондон, а от няколко години е в основата на разнообразни културни новаторски формати и в България. 

 

„ Имах в мозъка си концепцията за „ Образцово кабаре “ от дълго време. Заиграх се с една от най-отличителните думи на миналото време – „ примерен “. Преди всичко е трябвало да бъде образцово: от вкъщи, през мислите, та чак до изкуството. Но тъкмо тогава са се появили и тези песни, които са действителен музикален пример.- споделя Лино- Музиката на Борис Годжунов, Камелия Тодорова, Тодор Колев, Емил Димитров и останалите създатели от това и от по-ново време вълнува и има доста висока стойност.

 

Сега, с поддръжката на Музикаутор още веднъж може да се убедим, че тази музика е превъзходна и всяка от песните има лична и друга естетика. Пее се за обич по метод, по който в днешно време не се прави. В същото време, тематиките, които се засягат, в част от текстовете, са настоящи и през днешния ден. “

 

Освен музикално шоу, новият културен формат подема и ексцентрична благородна идея. Част от приходите от билети за „ Образцово кабаре “ ще поддържат тези „ заслужили “ актьори от близкото минало, които към днешна дата са в затруднено състояние.

 

Повече за събитието може да откриете на " Образцово Кабаре " в София | Фейсбук или да си гарантирате една изключителна сряда вечер с билети от Graboили Eventim.

 

„ Образцово кабаре “ се осъществя с поддръжката на Jameson.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР