Публиката на шест български града има привилегията да съпреживее преди

...
Публиката на шест български града има привилегията да съпреживее преди
Коментари Харесай

Благоевград е в премиерното турне на нашумелия български филм „Майка“

Публиката на шест български града има привилегията да съпреживее преди всички други кино лентата „ Майка “ – недопечен и гальовен по едно и също време, въодушевен от действителната история на една българка и нейната битка да трансформира контузията си от невъзможността да има свои деца – в успех на един друг вид „ родителство “.

В Благоевград филмът ще бъде прожектиран на 13 януари, от 18:30 часа, в кино Cinemax, а незабавно след прожекцията публиката ще се срещне персонално с Дария Симеонова – изпълнителка на основната роля и със Зорница София – режисьор и съсценарист на кино лентата,

            Турнето започва след седем фестивални участия, четири награди и топлия банкет на Киномания. Градовете са Благоевград, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Перник. Час преди прожекцията в Благоевград, в Градската художествена изложба ще бъде открита фотоизложбата „ Далече от Африка “ на Елена Панайотова и Атанас Кънев. Личната история точно на Елена Панайотова въодушевява основаването на кино лентата. Така в Благоевград, публиката ще може да наблюдава и предисторията на сюжета на кино лентата.  

„ Майка “ е продукция на България – Германия – Хърватия. Екипът е в състав:

Режисьор – Зорница София

Продуценти – Зорница София и Петър Минчев

Сценарий – Зорница София и Миглена Димова

Оператор – Крум Родригес

Монтаж – Виктория Радославова и Мартин Савов

Музика – Дарко Маркович

Художник – Калина Челебиева

Участват: Дария Симеонова (Елена), Леон Лучев (Леон), Дария Димитрова (Виктория), Перис Уамбуи (Мили), Стийв Матиас (Мат).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР