Публичното поведение на Христо Иванов е между пастор и делфински

...
Публичното поведение на Христо Иванов е между пастор и делфински
Коментари Харесай

Психолог удивен от самочувствието на ПП: Говорят с апломб, раздават морални послания

„ Публичното държание на Христо Иванов е сред свещеник и делфински влъхва. Непрекъснато вкарва метафизичен разсъждения и приказва с метафори. Дава верен, само че не поучителен звук. Това може би е опит да се извлече най-много от обстановката без репутационни вреди “, съобщи пред „ Офанзива “ по Нова Нюз престъпният психолог Росен Йорданов.

По думите му Вежди Рашидов е бил доста тъжен от цялата обстановка.

„ Това е тъгата, която въплъщава по-възрастните генерации, които си задават въпроса: за какво ходихме по манифестации преди 30 години. Тангото е танцът, който въплъщава добре работещ парламент. Депутатите се разделиха на две - на страхуващите се, че ще счупят страната и такива, които продължиха да си играят “, безапелационен е той.

Специалистът е изумен от самочувствието на Политическа партия.

„ Говорят с самоувереност, раздават морални послания. Нямат цялостна самостоятелност, зад тяхното държание стоят други хора, които вземат решенията. Те придават и смелостта, която липсва на Петков и Василев “, акцентира психологът.

Според него Нинова е показала мощ.

„ Не може да не бъде похвалена за тази постъпка, съгласно мен самостоятелна. Изглеждаше като деяние на човек, който е взел неасистирано решение “, означи Йорданов.

Според него с избора на ръководител на Народното събрание не може да се заключи, че политическата рецесия е завършила.

„ За да се реши дали една рецесия е сполучливо позволена, първо се гледа дали има жертви - директни или косвени. Също и дали е хванат похитителят. Макар да нямаше директни, имаше косвени жертви - остатъците от доверие в народа. Похитителите също не са хванати “, заключи Йорданов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР