Публичното обсъждане на проекта за Бюджет на Община Плевен за

...
Публичното обсъждане на проекта за Бюджет на Община Плевен за
Коментари Харесай

дОбсъждат публично бюджета на Плевен на 10 февруари

Публичното разискване на плана за Бюджет на Община Плевен за 2021 година ще се организира на 10 февруари 2021 година на съображение член 84, алинея 6 от Закона за обществените финанси и член 29 от Наредба № 10 на Общински съвет - Плевен, за изискванията и реда за сформиране на тригодишна бюджетна прогноза за локалните действия и за сформиране, приемане, осъществяване и отчитане на бюджета на Община Плевен. Обсъждането ще стартира от 17.00 часа в зала „ Катя Попова ” / пл. „ Възраждане ” № 4/ при дневен ред: 1. Разглеждане на план за Бюджет за 2021 година на Община Плевен.
Материалите за разискване ще бъдат оповестени на електронната страница на Община Плевен - www.pleven.bg.
Становища и оферти по плана за Бюджет за 2021 година могат да се подават според член 31 от Наредба № 10 на Общински съвет - Плевен, в Центъра за административно обслужване на пл. „ Възраждане ” № 4 (до зала „ Катя Попова ”) и на електронен адрес: [email protected], в период до 09.02.2021 година
Общественото разискване ще се организира при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, свързани с ограничението на болестта с COVID-19, според Заповед на Министъра на опазването на здравето – допускане на брой участници до 30 % от потенциала на залата, обезпечаване на разстояние от най-малко 1.5 метра сред тях, носене на защитни маски.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР