Публично приканвам директорите на София Тех Парк да си получат

...
Публично приканвам директорите на София Тех Парк да си получат
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев кани на парти шефовете на СофияТехПарк с призовка в ръка

Публично призовавам шефовете на " София Тех Парк " да си получат уведомлението, че са изгубили делото, което по този начин злонамерено заведоха против " Уолтопия " преди време и да освободят парите, които са ни блокирали в желанието си за дестилирано вредителство.

За това прикани шефът на " Уолтопия " Ивайло Пенчев във фейсбук профила си.

По думите му управлението на " София Тех Парк " не се крие за първи път от призовка, като последният път е било още веднъж по делото, като решението след това е обжалвано. Таксата за обжалване обаче не е била платена в период и по този начин то не е тръгнало, показва Пенчев.

" По-добре за българския народ. Само щяхте да изхарчите още от парите му в мероприятие, авансово обречено на спокоен неуспех ", подлага на критика Пенчев.

Той приканва " София Тех Парк " да не се пробва да апелира още веднъж, защото в противоположен случай ще заплати " тези 500 - 600 000 лв., с цел да може като загубите да си ги желая назад с наказателна рента ".

" Също по този начин обществено ви призовавам да спрете да пречите на Уолтопия да си построи Ролглайдъра към постройката ", написа още Пенчев, което е и евентуалният правосъден проблем.

" Ако решите да спрете да ни пречите в тоз живот - не помня, за вашата преднамереност, прощавам ви вечно и ви поканвам тази вечер на празненство. Ако решите да продължавате да ни пречите - не ви поканвам на празненство ", подканва Пенчев.

Използвам случая с цел да подсетя българския народ, че всяка държавна компания съществува единствено, с цел да може да има работа за шефовете й, акцентира шефът на " Уолтопия ".

Всички ние сме насилени да бъдем вложители в тези държавни фирми- без право на мнение и посредством налозите си, добавя той.

По думите му всички държавни компании по предписание са гнезда на корупция, обири и искрено заличаване на цената основана от всички работещи в недържавни компании.

Затова всички държавни компании би трябвало да бъдат приватизирани до една, прикани Пенчев с вярата някоя политическа партия да го осъзнае.
 Държавните служители не могат да вършат бизнес, уверен шефът на „ Уолтопия ”
Държавните служители не могат да вършат бизнес, уверен шефът на „ Уолтопия ”

Обществените поръчки били причина за корупция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР