Публично обсъждане за увеличение на общинския дълг по проекта за

...
Публично обсъждане за увеличение на общинския дълг по проекта за
Коментари Харесай

Увеличават дълга за ремонт на парк „Марица“?

Публично разискване за нарастване на общинския дълг по плана за ремонт на парк „ Марица “ в Димитровград провеждат от 17 ч. през днешния ден в зала „ Гроссето “.

Общественото разискване е за увеличение размера на съществуващия дълготраен общински дълг, провиснал под формата на заем от ДЗЗД „ Фонд за стабилно градско развиване ”за реализацията на плана „ Благоустрояване и реорганизация на парк Марица, град Димитровград ”, финансиран по Оперативна програма „ Региони в напредък ” 2014-2020. Предвижда се смяна в оптималния размер на дълга до 600 000 лева, като ще бъдат показани и причините за настояването. Средствата са нужни за съфинансиране на спомагателни разноски за СМР по плана, избрани според Методиката за изменение на цената на контракт за социална поръчка вследствие на инфлация, прецизират от общината.

Кметът на общината Иво Димов кани за присъединяване локалната общественост, всички публични организации, юридически лица и жители, които могат да показват своите отзиви, мнения и рекомендации.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР