Публичният хейт дойде в повече на рускинята от Ергенът“ Виктория

...
Публичният хейт дойде в повече на рускинята от Ергенът“ Виктория
Коментари Харесай

Виктория Капитонова плаши със затвор зрители на „Ергенът“! Вижте защо



Публичният хейт пристигна допълнително на рускинята от „ Ергенът “ Виктория Капитонова. След последните няколко епизода, в които инфлуенсърката се появи като надълбоко меркантилна, пресметлива и двулична, интернет безусловно бе залят от отрицателни мнения и обиди по неин адрес. А някои стигнаха й по-далеч.

Капитонова се оплака, че „ всякакви дами “ във Facebook пропагандирали Виктория обществено да бъде линчувана поради държанието си в шоуто или напряко да я „ убият с камъни “.

„ За сходни закани за ликвидиране може да получите години отнемане от независимост и големи санкции. А тези смели дами по групичките във Facebook очевидно не помнят, че се намират в действителния живот и могат да понесат действителни последствия поради техните изявления “, размаха пръст Виктория.

И напомни: „ Да не забравяме, че малкия екран си е телевизия и ние в тази ситуация сме „ артисти “ на бТВ, предпазени по закон. Това, че сме в спор с един участник от предаването, не дава право на никого да ни атакува. Ако желаете светът да е по-добър, започнете със себе си “, прикани Капитонова.

Словесното й словоизлияние нямаше необикновен резултат върху злобарите й и техните обиди не понижиха, а меметата, в които й се подиграват, се множат с всеки минал ден.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР