Публичните прояви на Меган Маркъл са редки, но за сметка

...
Публичните прояви на Меган Маркъл са редки, но за сметка
Коментари Харесай

Най-големият страх на Меган Маркъл

Публичните прояви на Меган Маркъл са редки, само че за сметка на това тя съумява да извлече максимума от тях, като се застъпи за значимите за нея дела. След спортните игри Invictus, отдадени на хора с увреждания, в този момент херцогинята обърна погледа си към психологичното здраве.
 Принц Хари и Меган Маркъл със събитие на Archewell Foundation в Ню Йорк
Когато Хари и Меган желаят да са Уилям и Кейт

Двойките - с една и съща идея

Както беше оповестено преди седмици, тя и принц Хари проведоха Конференция на родителите към фондация Archewell под мотото " Психично здраве ". Тя се състоя на Световния ден на психологичното здраве 10 октомври в Ню Йорк.

42-годишната Меган и 39-годишният Хари заеха мястото си на сцената, а главният им фокус беше въздействието на обществените медии върху деца и подрастващи. Двамата разговаряха с родители на деца, самоубили се в резултат на резултатите от обществените медии.
 Снимка 637404

" Децата ми са прекомерно дребни, с цел да изпитат въздействието на онлайн света и се надявам в никакъв случай да не го изпитат, каквото съществува сега. Никое дете не би трябвало да преживее това ", сподели принц Хари, представен от People.

Меган пък добави, че товарът за това какво претърпяват децата онлайн не би трябвало да е единствено върху родителите, само че и върху софтуерните компании. " Да съм майка е най-важното нещо в живота ми, с изключение на да съм брачна половинка на ето този човек ", сподели тя и се усмихна на Хари.
 Снимка 637405

" Но съм късметлийка, че децата ни са още дребни и за момента имаме време. Но е стряскащо по какъв начин нещата онлайн се трансформират и не зная какво ни следва. " Меган приключи с вярата, че в последните години напредъкът в региона на контрола върху това какво виждат децата в обществените медии е по-голям.

са родители на четиригодишния Арчи и двегодишната Лилибет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР