Публичните изпълнители на НАП – Видин продават на търг пистолети,

...
Публичните изпълнители на НАП – Видин продават на търг пистолети,
Коментари Харесай

НАП-Видин продава на търг оръжия на длъжници

Публичните реализатори на Национална агенция за приходите – Видин продават на търг револвери, пушки и недвижими парцели на длъжници на обща стойност 68 000 лв..
От през вчерашния ден започва периода за оглед и подаване на оферти за присъединяване в търг с скрито наддаване за продажба на 18 револвери „ Макаров “, 3 револвера и 19 пушки с марки „ Маверик “, „ Мосберг “ и „ Фабарм “. Огледът на оръжията може да се прави до 21.02.2019 година в постройката на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Видин. Лицата, искащи да прегледат оръжията и да се включат в търга, би трябвало да имат годно позволение за придобиване на съответното огнестрелно оръжие, а копие на тези документи би трябвало да се приложат към офертата, която се подава в офиса на приходната организация във Видин. Първоначалната цена на предлаганите оръжия е 9 900 лв..
През тази седмица се правят огледи и се одобряват предложения за два търга с скрито наддаване за недвижими парцели - дворно място с повърхност 850 кв. метри и издигнатата в него индустриална постройка в гр. Белоградчик на ул. Любен Каравелов № 2, чиято първична цена е 37 хиляди лв. и аграрен парцел с повърхност 428 к метра в гр. Видин, ул. Тополовец № 27, чиято първична цена е 22 хиляди лв..
Предложенията си, кандидат-купувачите могат да подават единствено в постройката на офиса на Национална агенция за приходите във Видин на ул. Шести септември № 12 или да изпращат по пощата с противоположна квитанция. За да се включат в наддаването, искащите би трябвало да преведат депозит за присъединяване в размер на 20 % от в началото оповестената тръжна цена.
Пълният текст на обявите на обществените реализатори, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на Национална агенция за приходите на www.nap.bg в рубриката „ Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също изискванията за присъединяване в търговете на приходната организация и характерности на продаваните активи.
Приходната организация предлага на своите клиенти, с цел да не се стига до продажба на активи за наложително събиране на данъчни и осигурителни отговорности към бюджета, при финансови усложнения и неспособност за заплащане в период на дължими налози и осигуровки, жителите и компаниите да се обръщат навреме към обществените реализатори от дирекция “Събиране”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР