Публични търгове за продажба на шест поземлени имота, които се

...
Публични търгове за продажба на шест поземлени имота, които се
Коментари Харесай

Обявени са търгове за продажба на общински имоти

Публични търгове за продажба на шест поземлени парцела, които се намират в Шумен, обитаемоте места Дибич, Мадара и Панайот Волов и на един независим обект в село Ивански, ще се проведат на 23 ноември от 10.00 часа в зала 363 на Община Шумен.

Тръжната документи се получава в стая 244 на общината до 14.00 часа на 22 ноември след авансово заплатена такса на касите на първия етаж в общинската администрация. Заявления за присъединяване в търговете дружно с всички нужни документи се подават в запечатан непрогледен плик на гише №3 в Центъра за информация и услуги на общината в период до 16.00 часа на 22 ноември.

Огледи на парцелите, които са обекти на търговете, могат да се вършат всеки ден след авансово координиране на тел. 054/ 857 618. При отсъствие на претенденти повторни търгове ще се проведат при същите тръжни условия на 30 ноември от 10.00 часа в зала 363 на общинската администрация.

Подробна информация за провеждането на тръжните процедури е оповестена в секция  на формалния уебсайт на Община Шумен. Допълнителна информация жителите могат да получат и на тел. 054/ 857 618.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР