Публичната коумникация сякаш съживи призрака на предсрочните избори. Проблемите в

...
Публичната коумникация сякаш съживи призрака на предсрочните избори. Проблемите в
Коментари Харесай

Президентът към ГЕРБ: Комуникацията съживи призрака на предсрочните избори

Публичната коумникация като че ли съживи призрака на предварителните избори. Проблемите в Министерски съвет започнаха още преди 9 месеца и макар внушителната парламентрна поддръжка за упранвлението. Това съобщи на консултациите с първата политическа мощ ГЕРБ-СДС президентът Румен Радев.

Настоящите съвещания са точно с цел да се подкрепи процеса за сформиране на държавно управление, заа да станат ясни началните позиции и резултатите за станата. Сложните връзки в обединението са значим пролбем, в бъдеще, по какъв начин преценявате договарянията? попита Радев. Особено значимо е дали сте подготвени за мандата или имте нужса от още време.

Търсене на дрнуго парламентарно болшинство или други съдружни сътрудници.

От саото начало за мен е значимо да има разговор, да се споделят положителните неща и в този дух ще споделя по какъв начин протичат разговорит. За нас е значимо да не губим взор за интересе на станата, само че на кардинална основа, да стъпва на фундаментални правила.

За нас ГЕРБ-СДС е извънредно значимо разговорът да разреши да се откроят общите нещка. И когато има единодушие, да стъпва на кардинални отговорности.   

На договарянията пристигнаха Мария Габриел, някогашният енергиен министър, Деница Сачева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР