Публичната комуникация сякаш съживи призрака на предсрочните избори. Проблемите в

...
Публичната комуникация сякаш съживи призрака на предсрочните избори. Проблемите в
Коментари Харесай

Президентът към ГЕРБ: Комуникацията съживи призрака на предсрочните избори

Публичната връзка като че ли съживи призрака на предварителните избори. Проблемите в Министерски съвет започнаха още преди 9 месеца и макар внушителната парламентрна поддръжка за упранвлението. Това съобщи на консултациите с първата политическа мощ ГЕРБ-СДС президентът Румен Радев.

На днешните първи съвещания при президента на " Дондуков " 2  дойдоха Мария Габриел, Деница Сачева, Теменужка Петкова и Рая Назарян. Бойко Борисов не придружи топ дамите от ГЕРБ. 

Настоящите съвещания са точно с цел да се подкрепи процеса за сформиране на държавно управление, заа да станат ясни началните позиции и резултатите за станата.

Сложните връзки в обединението са значим пролбем, в бъдеще, по какъв начин преценявате договарянията? попита Радев. Особено значимо е дали сте подготвени за мандата или имате потребност от още време?, попита президентът.

Радев попита представителите на ГЕРБ дали имат хрумвания за търсене на друго парламентарно болшинство или други съдружни сътрудници.

От самото начало за мен е значимо да има разговор, да се споделят положителните неща и в този дух ще споделя по какъв начин протичат диалозите. За нас е значимо да не губим взор за ползите на станата, само че на кардинална основа, да стъпва на фундаментални правила, съобщи от своя страна бъдещият министър председател Мария Габриел.

За нас ГЕРБ-СДС е извънредно значимо разговорът да разреши да се откроят общите неща. И когато има единодушие, да стъпва на кардинални отговорности, добави тя.   

Така и не стана ясно какво е произтекло от договарянията през уикенда сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Вероятно Габриел ще показа пред президента при закритата част на консултациите. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР