Публична възпоменателна служба за Лиса Мари Пресли ще се проведе

...
Публична възпоменателна служба за Лиса Мари Пресли ще се проведе
Коментари Харесай

Възпоменателна служба за Лиса Мари Пресли ще се проведе в „Грейсланд“

Публична възпоменателна работа за Лиса Мари Пресли ще се организира идващия уикенд в „ Грейсланд “, фамозното имение на нейния татко Елвис Пресли в Мемфис , съобщи АП.

Церемонията ще се състои на предната ливада на имението в 9 сутринта на 22 януари, съгласно представител на щерка й, актрисата Райли Киоу.
54-годишната Пресли издъхна предишния четвъртък, часове откакто беше настанена по неотложност в болница с инфаркт.

По-рано беше оповестено, че Пресли ще бъде заровена в „ Грейсланд “ до сина си Бенджамин Киоу , който умря на 27 години през 2020 година Елвис и други членове на семейство Пресли също са заровени в имението.

Лиса не живееше в „ Грейсланд “, където е родена, само че посещаваше Мемфис постоянно за честванията на рождения ден на татко й и за годишнините от кончината му. Елвис Пресли бе открит мъртъв в имението си на 16 август 1977 година, когато бе на 42 години. 

Лиса Мари бе единственият правоприемник на „ Елвис Пресли Тръст “, с който взаимно с „ Елвис Пресли Ентърпрайзис “ управляваха „ Грейсланд “ и други активи, до момента в който тя не продаде мажоритарния си дял през 2005 година Лиса резервира собствеността върху самото имение, обзавеждането му и 13-те акра към него.

Лиса Мари имаше четири деца. Дъщерята Райли Киоу е на 33 години и е актриса. Другите й две девойки са 14-годишните близначки Харпър и Финли Локууд . Майка й Присила е на 77 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР