Публична тайна е, че Митьо Очите контролира всички банди в

...
Публична тайна е, че Митьо Очите контролира всички банди в
Коментари Харесай

Николай Радулов: Публична тайна е, че Митьо Очите ръководи всички банди по Южното Черноморие

Публична загадка е, че Митьо Очите управлява всички банди в Бургас. Той не управлява единствено Бургас, а цялото Южно Черноморие. Ясно е, че дамата от предходния ви репортаж ще го оври такива неща и няма да свидетрлства против Митьо Очите.

Това сподели в утринния блок на БТВ някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов, който разяснява вчерашната акция в Бургас и разбиването на групата за рекет. "Интересното в тази ситуация е, че прокуратурата от две години води разлседването, а през вчерашния ден не са занели, че Димитър Желязков не е в Бургас. Това стартира да става процедура. Сега са го оповестили за общодържавно търсене. Предполагам, че ще го търсят, както търсят и доста други. Мога да дам образец. Пред седмици получих информация от хора, на които мога да вярвам, че Брендо си стои в хотелския комплекс, а другояче цялата държавна машина е впрегната да го търси. Няма да се учудя Митьо Очите да се появи в прокуратурата и отново да не го задържат ", предвижда Радулов.

Заедно с него посетител беше и журналистът Стефан Ташев. "Митьо Очите наситина управлява цялото Южно Черноморие. Той държи всяка една сфера, от която могат да се изкарат пари. Врзъката сред мафията и погребалния бизнес е класическа. Митьо Очите държи и продвачите на царевица, и файтонджиите по Слънчев бряг. Тези групи към този момент нямат общо с тези от 90-те години с спортните екипи и бухалките. Те се почистиха и станаха предприемачи и политици. Дясната ръка на Митьо Очите е общински консултант втори мандат в Поморие. Явно добре си прави работата ", разкри Ташев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР