Публична тайна е, че когато Sony, Microsoft или Nintendo пускат

...
Публична тайна е, че когато Sony, Microsoft или Nintendo пускат
Коментари Харесай

PS5 вече започна да носи печалба на Sony

Публична загадка е, че когато Sony, Microsoft или Nintendo пускат на пазара нова подпора, в началните месеци тя се продава на загуба, което с времето бива обезщетено, несъмнено. Този интервал за PlayStation 5 към този момент е завършил, както разбираме от материал, поместен на страниците на Bloomberg.

По-рано този месец компанията разгласява постоянния си доклад за последната четвърт, приключила през юни, като от отчета излиза наяве, че Sony са надминали упованията на анализаторите за плануваните облаги. Стандартния вид на конзолата към този момент не се продава на загуба, до момента в който цифровата версия се чака да направи същото, като загубите, които компанията търпи от продажбите им са обезщетени от тези на PS4 и външна страна. Не по този начин стоят нещата със софтуера и услугите, където се регистрира спад в поръчката на игри от външни студиа и абонамент за PlayStation Plus. Това обаче се компенсира от извънредно мощните продажби на новата подпора. В средата на юли, Sny оповестиха, че до 18-ти юли, компанията е 10 милиона PS5.

Абонатите на PlayStation Plus за въпросния интервал са намалели от 46.3 милиона на 47.6 в съпоставяне със същия интервал на миналата година. Активните месечни консуматори са намалели от 104 милиона до 109 млн.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР