Публичен скандал се разрази между бившите журналисти и колеги в

...
Публичен скандал се разрази между бившите журналисти и колеги в
Коментари Харесай

Хекимян и Венелин Петков пред бой - кой е човекът на Бойко Борисов?

Публичен скандал се развихри сред някогашните публицисти и сътрудници в bTV Антон Хекимян и Венелин Петков. А в центъра на разправията се оказа водача на ГЕРБ Бойко Борисов като двамата публицисти спорят кой е бил по-близък до някогашния министър-председател.

" Венелине, кажи си... Всичко си кажи, тъй като много спестяваш! Кажи си по какъв начин ухилен като комсомолски секретар и наведен доземи, в качеството си на началник на новините на бТВ, персонално ми водеше Борисов в студиото преди изявление. Венелине, кажи си! ", написа Антон Хекимян, който към този момент е общински консултант от ГЕРБ, във фейсбук.

Призивът му е във връзка изказвания на Венелин Петков от изявлението му пред Генка Шикерова от " Свободна Европа ". В него Петков твърди, че Борисов държал изявленията с него да прави само Антон Хекимян.

Венелин Петков беше водещ на новините в bTV от 2000 година до 2014 година, след което стана главен продуцент и шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт ". В изявлението си пред Генка Шикерова той съобщи, че в малкия екран е имало публицисти, които са били желани от политиците за изявленията. Те даже поставяли условия да приказват единствено пред тях.

„ Антон Хекимян беше пожеланият публицист за изявленията на тогавашния министър председател Бойко Борисов. Това е една от посоките, от която е имало опити за напън - кой да интервюира премиера ", сподели Венелин Петков. Именно Хекимян наследи Петков на началническия пост в Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР