ПТГ Д-р Никола Василиади“ и Европейски център ЕВРОПА ДИРЕКТНО при

...
ПТГ Д-р Никола Василиади“ и Европейски център ЕВРОПА ДИРЕКТНО при
Коментари Харесай

Дни на креативното мислене в Габрово

ПТГ „ Д-р Никола Василиади “ и Европейски център ЕВРОПА ДИРЕКТНО при Габровска търговско-промишлена палата в партньорство с Център за кариерно насочване към община Габрово канят учениците от 6 и 7 клас от учебните заведения в Габровска област да се включат в ДНИ НА КРЕАТИВНОТО МИСЛЕНЕ.

На 20 и 21 априлв интервала от 14,30 до 17,30 ч. в СТЕМ центъра на ПТГ „ Д-р Никола Василиади “ (сградата с вход откъм ул. „ Стефан Караджа “) учениците ще се срещнат под управлението на ментори-ученици и преподаватели от гимназията с опциите на СТЕМ центъра. Ще видят разработване на модели с 3D-принтер, програмиране и ръководство на роботи, основаване на компютърни игри, реализация на електронни схеми и други Участниците би трябвало да бъдат проведени в група от съответното учебно заведение, която да се съпровожда от преподавател.

Заявки за присъединяване ще се одобряват до 19 април на следния мейл: [email protected] Заявката би трябвало да съдържа: брой на учениците в групата, имена и телефон за връзка на съпътстващия преподавател.

За спомагателна информация:

ПТГ „ Д-р Никола Василиади “ - Вяра Пенева, 0885 191705

ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово – Галина Михнева, 0887 62 18 24

Център за кариерно насочване – Пенко Атанасов, 0879372317

Дните са отдадени на Европейската година на уменията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР