ПСВ Айндховен загуби с 0:1 гостуването си на намиращия се

...
ПСВ Айндховен загуби с 0:1 гостуването си на намиращия се
Коментари Харесай

ПСВ Айндховен отново стъпи накриво

ПСВ Айндховен загуби с 0:1 гостуването си на намиращия се в зоната на изпадащите Емен и пропусна да се изравни по точки с водача в Ередивизи Фейенорд. Отборът на Рууд ван Нистелрой несъмнено не е в добра форма, което си пролича и в предходните му мачове от началото на годината, а в този момент към този момент не може да разчита и на миналия в Челси Нони Мадуеке.

Емен нямаше победа в шампионата от близо три месеца, само че съумя да поведе в средата на първата част с гол на Лука Барнаду, който се оказа и единствен в дуела. В 43-ата минута Мауро Жуниор от ПСВ получи пряк червен картон и това още повече усложни задачата на " филипсите ". 

ПСВ остана на трето място в подреждането с 35 точки, само че и мач повече от съперниците си. Ако Твенте и Аякс завоюват срещите си от 18-ия кръг, тимът от Айндховен ще се озове на петата позиция. 

В различен мач нощес Спарта (Ротердам) и Валвайк направиха 0:0. По този метод Спарта остана на шесто място в класирането, а Валвайк се намира в средата на таблицата. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР