ПСВ Айндховен направи фамозен обрат срещу Севиля, за да спечели

...
ПСВ Айндховен направи фамозен обрат срещу Севиля, за да спечели
Коментари Харесай

Червен картон провали Севиля и възкреси ПСВ

ПСВ Айндховен направи прословут поврат против Севиля, с цел да завоюва с 3:2 и да изхвърли андалусийците от Шампионската лига. Испанският тим поведе с 2:0 след голове на Серхио Рамос и Юсеф Несири, само че срещата се промени след аления картон на Лукас Окампос в 66-ата минута. Попадение на Исмаел Сайбари, автогол на Неманя Гудел и гол на Рикардо Пепи в 93-ата минута донесоха триумфа на нидерландците.

С успеха ПСВ към този момент има 8 точки в актива си и е на втората позиция в групата, до момента в който Севиля е единствено с 2 на последното място, на три точки от Ланс.

Андалусийците поведоха в 24-ата минута. Иван Ракитич извърши статично състояние и постави топката на крайници на Рамос, който не пропусна. 15 минути домакините означиха още един гол, откакто Доди Любебакио откри Джибрил Соу в наказателното поле, само че попадението бе анулирано след намесата на ВАР поради игра с ръка.

В самото началото на второто полувреме Маркос Акуня изведе Ен Несири самичък против Бенитес. Мароканецът сподели самообладание и копна топката на Бенитес.

В 50-ата минута Димитрович още веднъж сподели отличен инстикт, с цел да се намеси при удар с глава на Люк де Йонг, който се беше запътил към левия ъгъл на вратата на Севиля.

Три минути Лукас Окампос опитва шанса си, само че осъществяването му мина настрана от десния непряк дирек. В 62-ата минута още веднъж Окампос заплаши вратата на ПСВ, като този път изстрелът му бе прецизен, само че Бенитес избави. Само четири минути по-късно крилото получи втори жълт картон и бе изпъден.

В 68-ата минута Сержиньо Дест центрира в наказателното поле и откри Исмаел Сайбари, който с изкючително осъществяване прати топката в горния ляв ъгъл на Димитрович.

13 минути по-късно нидерландците изравниха, откакто Неманя Гудел си означи автогол. В третата минута на добавеното време на срещата Йорбе Вертесен откри появилия се като запаса Рикардо Пепи, който преодоля Димитрович.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР