ПСВ Айндховен е последният отбор, който тази вечер успя да

...
ПСВ Айндховен е последният отбор, който тази вечер успя да
Коментари Харесай

ПСВ надви Монако в епична битка в пресявките за ШЛ

ПСВ Айндховен е последният тим, който довечера съумя да си обезпечи място в плейофната фаза на Шампионската лига, откакто нидерландският отбор реализира извънредно трагична победа с 3:2 след продължения против Монако.

Двата отбора бяха приключили наедно 1:1 в първата среща във Франция преди седмица и през днешния ден на стадион “Филипс” почитателите станаха очевидци на същинско представление.

Резултатът бе открит от Джоуи Ферман в 21-ата минута в интерес на домакините, само че възпитаниците на Филип Клеман реализираха цялостен поврат посредством голове на Гийермо Марипан и Висам Бен Йедер и когато към този момент “монегаските” се виждаха в идната фаза на сцената излезе Ерик Гутиерес, който минута преди края на постоянното време изравни резултата за 2:2.

По този метод срещата влезе в продължения, защото от тази година правилото за гол на непознат терен бе анулирано от УЕФА.

В продълженията домакините вкараха още едно попадение посредством Люк де Йонг, който се през това лято се завърна в ПСВ, и с помощта на него възпитаниците на Рууд ван Нистелрой си конфликт за класиране в груповата фаза на Шампионската лига против шотландския гранд Рейнджърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР