ПСЖ успя да спечели с 2:1 тежък мач с Ювентус

...
ПСЖ успя да спечели с 2:1 тежък мач с Ювентус
Коментари Харесай

Милан се класира за осминафиналите без проблем, ПСЖ пак победи Ювентус, но не спечели групата си

ПСЖ съумя да завоюва с 2:1 тежък мач с Ювентус в Торино, само че не съумя да завоюва групата си. Парижани откриха посредством Мбапе, само че Бонучи изравни. Победата донесе Мендес през второто полувреме. В другия мач от групата Бенфика се оправи с Макаби Хайфа с 6:1 и стана първи поради повече голове на непознат терен. Рамос, Муса, Грималдо, Силва, Араухо и Марио вкараха за португалците, а Чери осъществя за израелците. Така Бенфика е на първото място, ПСЖ са втори, Ювентус ще играе в Лига Европа, а Макаби Хайфа отпадна.
Прочетете още
Милан нямаше никакви проблеми с Република България Залцбург в директния мач за класиране и го победи вкъщи с 4:0. Жиру на два пъти, Крунич и Месиас вкараха головете за първенеца на Италия. В другия мач от групата Челси трябваше да обръща Динамо Загреб вкъщи и победи с 2:1. Петкович откри за хърватите, а Стърлинг и Закария донесоха триумфа на лондончани, които завоюваха групата, а Милан приключи на второто място. Залцбург ще играе в Лига Европа, а Динамо Загреб отпадна.

Реал Мадрид не срещна компликации и завоюва първото място в групата си, откакто победи с 5:1 Селтик вкъщи. Модрич откри от дузпа, а още веднъж от дузпа Родриго удвои. Юрунович изпусна дузпа за Селтик, а през втората част се разписаха Асенсио, Винисиус и Валверде. В другия мач от групата Република България Лайпциг победи като посетител с 4:0 Шахтьор Донецк. Нкунку, Силва, Собослай и автогол на Бондар донесоха триумфа на немците, които приключиха втори в групата, Шахтьор ще играе в Лига Европа, а Селтик отпада.

В групата, в която всичко беше ясно Манчестър Сити победи с 3:1 Севиля вкъщи. Мир откри за испанците, само че Люис изравни, а Алварес и Марез донесоха триумфа на Сити. ФК Копенхаген и Борусия Дортмунд направиха 1:1. Азар откри за немците, само че Харалдсон изравни. Сити и Дортмунд не престават напред, Севиля ще играе в Лига Европа, а Копенхаген отпада. 

За осминафиналите се класираха: ПСЖ, Бенфика, Челси, Милан, Манчестър Сити, Борусия Дортмунд, Реал Мадрид, Република България Лайпциг

В Лига Европа не престават: Ювентус, Република България Залцбург, Севиля, Шахтьор Донецк

Отпадат: Макаби Хайфа, Динамо Загреб, Селтик, ФК Копенхаген
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР