ПСЖ ще се опита да продаде нападателя Мауро Икарди през

...
ПСЖ ще се опита да продаде нападателя Мауро Икарди през
Коментари Харесай

Излишен: ПСЖ бие шута на Икарди през зимата

ПСЖ ще се опита да продаде нападателя Мауро Икарди през зимния трансферен прозорец. Аржентинецът е едвам пети избор за офанзивата на френския гранд след Неймар, Мбапе, Меси и Ди Мария.

Според " L`Équipe ", както спортният началник Леонардо, по този начин и президентът Ал Келаифи, желаят да орежат листата от 33 играчи в първия тим. Първият, който ще бъде пуснат на сергията е точно Икарди.
 Маурисио Почетино показва вратата на Мауро Икарди
Маурисио Почетино показва вратата на Мауро Икарди

Нападателят обаче не желае да напуща ПСЖ най-малко до края на акцията

Нападателят по този начин и не съумя да се приспособява в Париж. Към добре познатите му спортни проблеми, се прибавя и латино риалитито със брачната половинка му Уанда Нара.

Преди към два месеца моделът го хвана в невярност, заплаши го с бракоразвод, преди да последват опити за помиряване и сходни драми, които несъмнено го трансформират в проблематичен за тима.

Леонардо желае да получи 50 милиона за някогашния състезател на Интер, цифра, която наподобява невъзможна предвид на неприятното показване, което Мауро сподели през последния сезон и половина.

Другите, които клубът ще опита да пласира през януари, са Абду Диало, Курзава, Колин Дагба, младият Ерик Жуниор Дина-Ебимбе и третият вратар Серхио Рико.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР