ПСЖ приема Реал Мадрид в гвоздея на 1/8-финалите в Шампионската

...
ПСЖ приема Реал Мадрид в гвоздея на 1/8-финалите в Шампионската
Коментари Харесай

Маурицио Почетино: Мачът срещу Реал Мадрид спокойно можеше да е финалът в Шампионската лига

ПСЖ приема Реал Мадрид в гвоздея на 1/8-финалите в Шампионската лига, което значи, че един от любимците за трофея ще отпадне рано-рано от конкуренцията. Маурицио Почетино даже счита, че двата клуба сега са на такова равнище, че със същия триумф можеха да се срещнат на финала в Санкт Петербург през май.

„ Тук няма любимец. Спокойно можеше това да е финалът в Шампионската лига, в случай че вземем поради качествата на двата състава. Пари Сент Жермен се надява да завоюва трофея и е кандидат. Клубът се усъвършенства през лятото, с цел да се приближи до тази фантазия. Имам цялостно доверие в тима и нашите почитатели. Ние сме на едно и също равнище със противника във етапа на най-хубавите 16 “, сподели аржентинският ментор на френския гранд.

Той също по този начин разяснява и формата на Лионел Меси, който очевидно е надалеч от най-хубавите си дни, откогато се озова на „ Парк де Пренс “ през лятото, само че той отбрани своята звезда, като съобщи, че се намира в положително физическо положение и изпитва голямо предпочитание, с цел да се потвърди в дербито.

Срещата е планувана за довечера от 22:00 часа българско време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР