ПСЖ предлага космическа заплата на Килиан Мбапе в отчаян опит

...
ПСЖ предлага космическа заплата на Килиан Мбапе в отчаян опит
Коментари Харесай

ПСЖ предлага 960 000 евро седмично на Мбапе


ПСЖ предлага галактическа заплата на Килиан Мбапе в обезверен опит да го задържи след края на сезона. Според френски медии офертата е за 50 милиона евро на година, или по над 960 000 евро седмично. При това - след всички удръжки и такси.

Договорът на 23-годишния нападател изтича през лятото. Очаква се той да премине в " Реал " Мадрид като свободен сътрудник. До този миг Мбапе изрично отхвърля да остане във френския гранд, а съгласно непотвърдена информация предходната седмица е отхвърлил даже празен чек.

Освен нов 2-годишен контракт с умопомрачителна заплата, настоящото предложение включва бонус от 100 милиона евро сега, в който Килиан постави подписа си върху договора.

В ПСЖ са оптимисти за развиването на договарянията. Особено след загадъчното обръщение на футболиста отпреди няколко дни по отношение на клубния връх от 200 гола, принадлежащ на Единсон Кавани. Мбапе към този момент е №2 в класацията на реализаторите, откакто задмина Златан Ибрахимович и към този момент има 156 попадения след дуела със " Сент Етиен " през уикенда.

" Ще забележим какво ще стане. Да бъдеш най-хубавият голмайстор в историята на ПСЖ не е за занемаряване ", разяснява френският национал в изявление за испанското издание " Ас ". Той добави, че е признателен за поддръжката от почитателите, които горещо го умоляват да остане в отбора. " Головете и статистиката са значими неща, само че да оставя диря в паметта на хората и да бъда част от историята също е от голямо значение ".

Мбапе записва следващия си впечатляващ сезон, като в 35 мача и отбелязал 24 попадения, в това число 5 в Шампионската лига.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР