ПСЖ направи списък с играчи, с които иска да се

...
ПСЖ направи списък с играчи, с които иска да се
Коментари Харесай

ПСЖ постави Неймар в трансферния списък за второ поредно лято

ПСЖ направи лист с играчи, с които желае да се раздели през лятото.

Според RMC Sport халфът Карлос Солер, който бе притеглен от Пари Сен Жермен за €18+3 милиона предишното лято, е номер едно. Испанецът разочарова и не се вписа в системата на Кристоф Галтие.

Също по този начин, ПСЖ са разочаровани от Ренато Санчес, който пропусна доста мачове заради травми, само че не убеди при влизането си на терена. Португалецът е подготвен да обмисли овакантяване, макар че би предпочел да остане. Играчът е уверен, че е кадърен да играе по-добре, само че не е сигурен, че ПСЖ ще му даде опция да го потвърди.
 Неймар ще взе участие в шоу мач по CS:GO
Неймар ще взе участие в шоу мач по CS:GO

Вътрешен човек на организацията показа лист с евентуални играчи

Освен това ПСЖ са подготвени да се разделят с нападателя Юго Екитик, който означи 4 гола в 32 мача. Иска да остане, тъй като е уверен, че може да се потвърди по-добре, само че няма безапелационен отвод от негова страна да напусне. Екитик е приоритет на Айнтрахт, в случай че Рандал Коло-Муани напусне.

Клубът не разчита и на Мауро Икарди и Леандро Паредес. Полузащитникът може да бъде включен в договорката за едно от мечтаните попълнения.

Освен това ПСЖ е подготвен да се раздели с трима играчи, които постоянно се показваха в титулярния състав през предишния сезон. Това са Ашраф Хакими, Марко Верати и Неймар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР