ПСЖ е на път да изпревари Наполи и да наеме

...
ПСЖ е на път да изпревари Наполи и да наеме
Коментари Харесай

ПСЖ е на път да изпревари Наполи за Луис Енрике

ПСЖ е на път да изпревари Наполи и да наеме Луис Енрике, осведоми вестник " Кориере дело спорт ". Испанецът е един от водещите претенденти да поеме Наполи, откакто стана ясно, че Лучано Спалети си потегля. Бившият треньор на Испания е свободен сътрудник след Световното състезание в Катар, на което Ла Роха отпадна на осминафиналите от Мароко.

Множество източници в Италия настояват, че Луис Енрике е главният претендент за поста в Наполи, като се има поради, че Спалети се чака да напусне Стадио Марадона в края на сезона. " Кориере дело спорт " обаче твърди, че ПСЖ също са се прицелили в испанския стратег, един от многото кандидати за заместител на Кристоф Галтие в Париж.
 ПСЖ се разбра с най-скъпия състезател в историята на Байерн
ПСЖ се разбра с най-скъпия състезател в историята на Байерн

Изданието " L`Equip " оповестява, че спортният шеф Луис Кампос е дал кардинално единодушие за прехвърлянето

Луис Енрике към този момент беше треньор на Неймар и Лео Меси в Барселона, като завоюва Шампионската лига през 2014 година, само че се чака аржентинската звезда да напусне Париж през лятото.

Гигантите от Лига 1 също следят Жозе Моуриньо, Тиаго Мота и Шаби Алонсо. Босът на Болоня остава алтернатива за Наполи дружно с Антонио Конте, Рафа Бенитес, Винченцо Италиано, Джан Пиеро Гасперини.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР