Псилоцин и псилоцибин - това са двете вещества, които съдържат

...
Псилоцин и псилоцибин - това са двете вещества, които съдържат
Коментари Харесай

Нищо човешко не им е чуждо: Тези звезди са злоупотребявали с халюциногенни гъби!

Псилоцин и псилоцибин - това са двете субстанции, които съдържат така наречен халюциногенни гъби. Смята се, че индивидът се е срещнал с тях още преди 1 млн. години. Днес се знае, че доста велики антични нации са ги употребявали, а през днешния ден се знае и за какво работят по този метод - трансформират чувства, сетивност.

Оказва се, че този вид опиат е много прочут и даже обичан на някои от холивудските звезди, както и други любимци от светоната музикална сцена. Ето и кои:

Виж още: Те са звезди и милионери, всички са в краката им, само че за тях фамилията е най-важно

Хари Стайлс

Пред Rolling Stone изпълнителят признава, че е прибегнал до " много гъби " по време на записите на втория си албум. " Ядохме гъби, след това лежахме на тревата и слушахме Пол Маккартни под слънцето ", споделя той. Веднъж обаче под въздействието на гъбите решил, че желае да хапне и шоколад и тогава отхапъл върха на езика си.

Майли Сайръс

Певицата нееднократно е говорила за зависимостите от предишното си. Но с изключение на с алкохол и марихуана, Майли е злоупотребявала и с гъби. Това обаче отключило паник офанзиви и един път поради тях даже не съумяла да се качи на самолета. 

Виж още: Звезди, които се влюбиха в някогашен на собствен приятел 

Сет Роугън

Комикът е признавал също, че е посягал към халюциногенни гъби. Първият път бил в Амстердам, а когато резултатът от гъбите липсващ, открил, че е в Париж. " Когато пристигнахме в Париж, беше нощ, а ние към този момент започвахме да изтрезняваме ", разказвал е Сет.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР