Психопат влезе в двора на съседа си и насече с

...
Психопат влезе в двора на съседа си и насече с
Коментари Харесай

УЖАС: Психопат сече кучета с брадва във Варна

Психопат влезе в двора на съседа си и насече с секира кучето му. Извергът нахлул в парцела 30-ина минути преди среднощ на Бъдни вечер, до момента в който комшията му чествал със фамилията си светлия християнски празник.

Кървавата драма се случила във вилната зона в региона на Свободния университет във Варна. Докато стояли на масата и вечеряли, хората чули скимтене в двора.

„ Баща ми излезе да види какво става и незабавно ме повика. Всичко беше в кръв... “, описа Иван, който незабавно почнал да търси здравна помощ за немската си овчарка.



„ Горката береше душа в двора. Цялата беше окървавена, главата й беше сцепена, личеше си, че е удряна с нещо тежко и остро “, изясни Иван.

Навръх Бъдни вечер обаче той не съумял да откри доктор, който да се погрижи за клетото животно и се примирил, че ще би трябвало да чака до сутринта.

„ Просто се молех да оживее до тогава. И потеглих да обикалям региона с вярата да засека причинителя. В дин миг видях, че от една къща, която се намира на 100-ина метра от моята, излиза млад мъж с секира в едната ръка, а в друга държеше щанга. И незабавно си споделих: това е моя човек… “, описа още Иван

Иван извикал „ спри! “, а младежът хукнал да бяга.

„ Бясно спринтира, а аз потеглих след него. Не съумях да го догоня и го изгубих. В един миг чух в един буренак да се шумоли. Започнах да дебна там и в това време се обадих в полицията. Звъннах и на един комшия, който незабавно пристигна с фенер “, изясни притежателят на насеченото с секира куче.

Униформените бързо се пристигнали на мястото. Огледали региона, само че от беглеца нямало диря. В един от дворовете обаче видели захвърлена окървавената секира.

Малко по-късно полицията открила и задържали причинителя. Оказало се, че живее в къщата, от която излязъл. Става въпрос за 20-ина годишен юноша, който по неофициална информация има психическо заболяване.

Той признал пред полицията, че е направил зверството и споделил, че е „ объркал кучето “. По всяка възможност цел е било друго животно – в прилежащия на парцела на Иван двор.

Хора от цялата вилна зона разбрали за случилото се. Други съседи се оплакали, че млад мъж мятал камъни по къщата им в същата вечер.

Друг съсед пък разкрил, че белгийската му овчарка била заклана месец преди този кървясъл случай. „ Намерих го една вечер кучето в кръв. Беше огромен потрес за мен. Взех го закарах на ветеринар макар че беше безжизнено. Там се видя, че има прорезни рани под врата “, описа Адриян.

Все още е единствено догадка, че младежът, махленски в нападението над немската овчарка, е заклал и кучето на Адриян.

По данни на БЛИЦ, младият мъж, който е махленски за зверството на Бъдни вечер, е разпитан и освободен след приключване на 24-часовата полицейска мярка за задържане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР