Психопат, егоцентрик, примитивна личност и склонен към агресия е Северин

...
Психопат, егоцентрик, примитивна личност и склонен към агресия е Северин
Коментари Харесай

Убиецът на Виктория Северин Надеждов - психопат, егоцентрик и примитив, но вменяем

Психопат, егоцентрик, примитивна персона и податлив към експанзия е Северин Надеждов, който умъртви Виктория Маринова в Русе, само че е вменяем и може да носи наказателна отговорност. Това са предварителните данни от съдебно-психиатричната експертиза, за която ромът беше настанен в болничното заведение на пандиза в Ловеч, научи “24 часа ”. Документът още не е подготвен и прокуратурата го няма черно на бяло. Тази експертиза е наложителна, преди извергът да бъде предаден на съд. Северин Надеждов не показвал страст по време на диалозите с лекарите. Отговарял с къси думи, забил взор в земята.

През по-голямата

част от времето

не общувал

доста и със

съкилийниците си

Няма данни да е унизен физически, с изключение на няколко психоатаки какво го чака когато влезе в пандиза.

21-годишният Северин към този момент е назад в русенския арест, само че заставам в Ловеч повече от месец. През това време психиатри са водили беседи с него, с цел да създадат умозаключение дали е вманиачен, както твърдяха роднините му. За него няма данни от здравна документи, която да демонстрира психологични заболявания. Справка в родословното му дърво обаче разкрила блудничество - бащата и майката на Северин били родственици. С лека умствена назадничавост са и братята на Селяйдин Ремикса, както е прочут в циганската махала.

Липсата на бащата в детството на килъра е в детайли изследвано по време на престоя му за психиатричната експертиза. Родителят на Северин е бил апаш и пияч, отсъствал е от у дома и е починал в пандиза в Белене - там, където ще бъде настанен и синът му, в случай че се потвърди обвиняването за убийството в съда. Отгледан е от майка си, която е сменила 3-ма мъже, вуйна си и баба си по майчина линия.

Бащата не го

припознал за

свое дете, с цел да

може майка му

да взема

обществени помощи

Бил нападателен към други девойки в махалата, с които имал връзки, преди да се ожени по ромските закони за Емел. Двамата нямат цивилен брак и в този момент момичето живее с родителите си. Алкохол пиел от 15-годишен, а в последните 2 година се друсал и с евтина синтетична дрога. Точно в това положение - пийнал и дрогиран, Северин нападнал Виктория Маринова на 6 октомври предходната година на крайречната алея, където журналистката се подготвяла за съревнование по тичане. Ударил я мощно в лицето, замъкнал я в храстите и я изнасилил грубо. Експертизата сочи, че

жертвата е била

мъртва през

по-голямата част

от времето на

гаврата
Северин обаче е пил и се е дрогирал 10 часа, преди да извърши зверското закононарушение. Според специалисти за това време резултатът на дрогата отшумява доста, както и алкохолното замайване. Затова проверяващите са безапелационни, че Северин доста добре е знаел какво е направил - както убийството, по този начин и изнасилването. Още повече че е разказал на майка си в Германия, където избяга незабавно след закононарушението. Съмненията, че е имал съучастници, не се удостоверяват до този миг. Младежите, които са го откарали в чужбина, не са обвинени за това, че са знаели за убийството на Виктория, само че не са съобщили в полицията.

Разследването против Северин Надеждов ще завърши до март с правенето на всички експертизи, научи още “24 часа ”. Очаква се той

да признае

всички обстоятелства,

които ще бъдат

разказани в

обвинителния акт

Все още го пази служебният му юрист Иван Дойнов.

Семейството няма пари за по-именити адвокати. Юристът е бил финален в листата със служебни юристи и не е имал опция да откаже, както са създали всички преди него. С признанието си в правосъдна фаза младият ром ще си обезпечи оптималната присъда, която планува законът - 30 година затвор.

Ако твърди, че е почтен, и делото се гледа по общия ред, го грози пожизнен затвор без право на подмяна.

До този миг обаче отбраната му не била изключително дейна, а с подобен сюжет се заемат мастити юристи, както в случаите с наказаните до живот Лазар Колев за обезчестяване и ликвидиране на сестрите Белнейски и Николай Русинов-Чеци, който ще лежи до края на дните си за същите закононарушения по отношение на Яна Кръстева. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР