Психолозите твърдят, че съдбата на двойките се решава на сутринта,

...
Психолозите твърдят, че съдбата на двойките се решава на сутринта,
Коментари Харесай

Капаните след първия секс с нов партньор

Психолозите настояват, че ориста на двойките се взема решение на сутринта, откакто са прекарали първата нощ дружно. Възможно е те да са имали и преди този момент интимни връзки, само че всеки е спал вкъщи си. Когато влюбените вземат решение да се разсънят дружно, в едно легло, това е значимо събитие в живота им, въпреки че надали го осъзнават. Струва им се, че най-важното се е случило през нощта. А в действителност от това какъв брой удобно се усещат на сутринта, зависи бъдещето на връзката им.

Утрото - хубаво или тъмно
На сутринта след първата нощ дружно виталните ритми на двамата рядко съответстват. Единият може да е вид “чучулига”, а другият - “сова”. Единият да е привикнал незабавно да става от леглото, другият - да се излежава малко. Единият - да се разсънва в положително въодушевление, другият - да не може да пристигна на себе си, до момента в който не изпие чаша кафе. В момента на събуждането ние въображаемо възпроизвеждаме събитията, случили се нощес и си представяме какво ни чака през днешния ден. Но това става единствено в случай че сме в нормалната за нас конюнктура. А когато се разсънваме на непознато място и с различен човек в леглото, може да се разсъни у нас паника, даже предпочитание да избягаме.
Съвет : Постарайте се да се справите с тази паника и не правете прибързани заключения. Дори да ви се желае индивидът до вас по-бързо да си тръгне или пък вие да напуснете по-скоро неговия дом, не го показвайте. Това е неприятен знак за бъдещето на вашата връзка. А по отношение на другите ритми на пробуждане, този, който е на посетители, е задължен да се преценява с домакина.

По-дълго в леглото
Ако мъжът и дамата са влюбени, у тях се заражда желанието да “задържат” времето в леглото. Това е добър симптом, тъй като утринните милувки са по-нежни. И в даден миг може да се разсъни още веднъж желанието за секс. Сутрешните часове в леглото са и часове на откровения. На човек му се прищява да узнае повече за колегата си, да разкрие душата си пред него...
Съвет: Това може да се трансформира в игра с огъня, тъй като и най-незначителната погрешна дума може да унищожи магията на изживяваното. Преди да признаете нещо на колегата си, помислете няма ли да го шокирате. Дали той няма да схване вашите думи като условие, за което не е подготвен? Ако не сте сигурни по какъв начин ще реагира на вашите откровения, ограничете се с изречения като: “Как спа?”, “Колко е часът?” Тук са значими интонацията - топла, задушевна, и погледът - гальовен, влюбен.

Срамът от голотата
Това е един от основните моменти. От топлата прегръдка, целувките и нежните слова би трябвало са се върнете в делничния живот. Точно в този миг у някои се заражда срамежливостта. През нощта двамата са били разкрепостени и свободни в секса, а на сутринта внезапно отнякъде се появява притеснение. “Не ме гледай”, споделя някой от сътрудниците, уверен, че погледът на другия наложително ще е сериозен, оценяващ. Срамът от голотата е прикриване на комплекси, симптом за ниска самокритика.
Съвет: Не бързайте, не се суетете, до момента в който ставате от леглото. Погледът на вашия другар в такава заран не е сериозен, а доброжелателен и вежлив. Жените постоянно се комплексират поради някоя част на тялото си: дребен бюст, прекомерно цялостни бедра, целулит. Но мъжът нормално не “разчленява” обичаната си с взор, а я възприема като цяло. Резките придвижвания и бързането да се облечете могат да разрушат сантименталното въодушевление, останало от нощта. Ако не можете да успехите вашата свенливост, увийте се в огромна хавлия.

Тайната на банята
Посещението на банята и тоалетната ви отдалечават от романтиката на нощта. Вярно е, че в западните филми постоянно виждаме по какъв начин влюбените вървят по дребна потребност в наличието на другия. Но у нас са малко тези, които са толкоз разкрепостени. Напротив, мнозина от тях измислят най-различни хитрости, с цел да “замаскират” ходенето в тоалетна. В непозната баня пък е мъчно да се ориентирате какво можете да употребявате и какво ще се стори недопустимо за вашия другар.
Съвет: За да отидете в тоалетната, използвайте момента, когато приятелят ви примерно е пуснал високо радиото или тв приемника. Така “ромонът” от вашите потребности няма да стигне до ушите му. След това използвайте освежител за въздуха. В банята действайте деликатно, като се стараете да не оставяте следи след себе си. Ако вашият обичан допусне някаква “грешка”, пробвайте се да насочите вниманието си към нещо друго, с цел да “смекчите” неприятното чувство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР