Психолозите са сигурни: изобщо не е необходимо да се обръщате

...
Психолозите са сигурни: изобщо не е необходимо да се обръщате
Коментари Харесай

Ето как да омагьосате един мъж веднъж завинаги

Психолозите са сигурни: въобще не е належащо да се обръщате към гадатели и екстрасенси, с цел да привържете мъж към себе си. Някои трикове и трикове работят не по-лошо от магическите любовни вълшебства и тяхната успеваемост е доказана от хиляди девойки.
Основният метод да създадете мощна връзка с младия мъж, който харесвате, е закотвянето. Това събитие в логиката на психиката включва основаването на мощни връзки, които ви оказват помощ бързо да превключвате от едно въодушевление към друго. Така че дребните нюанси ще накарат мъжа да мисли за вас и да се усеща благополучен във вашето наличие.

Тактилно чувство
Психолозите имат вяра, че докосването може да сътвори мощна асоциация с щастието. Опитайте се да докоснете ръката, рамото или лицето на младия мъж, когато той приказва за щастливи моменти или споделя нещо значимо с вас. Ако повторите това доста пъти (според статистиката от 10 до 30), тогава в моменти на яд или гняв за определеният ще бъде задоволително да го докоснете още веднъж, с цел да преминете към приятни мисли. 

Миризма
Психолозите са сигурни, че точно ароматите въздействат на усещането ни за човек по-силно от думите и докосванията. С тяхна помощ можете да създадете мощна връзка: използвайте едни и същи парфюми и ароматни масла по време на срещи или преди фамилиарност. Човек може даже да не забележи миризмата, само че мозъкът му, улавяйки тази миризма, ще провокира мемоари за вас и сантиментални прекарвания.

Планирайте
Една на пръв взор инцидентна фраза може да седи в главата на човек дълго време и да ви впише в проектите му за живота. Основното е, че те са свързани с нещо прелестно. Например, научихте, че определеният е фен на актуалното изкуство. Забележете, че след няколко месеца във вашия град ще има забавна галерия и предложите да отидете на нея дружно. Един мъж автоматизирано ще ви вкара в живота си за този интервал, даже в случай че сте имали единствено няколко срещи.

Възхищавайте се!
Всеки обича да бъде хвален, а мъжете имат изключително потребност от поддръжка и похвали, тъй като целият им живот е конкуренция за триумф. Станете този, който вижда всичките си победи, даже и дребните. Основното е, че би трябвало да е откровено, тогава определеният ще се стреми към вас, чувствайки, че е оценен и подсилен.

Не контролирайте
Да, желаете да обвържете мъж със себе си, само че най-хубавият метод да задържите мъжа е да спрете да го контролирате. Всеки цени свободата, тъй че стой да питаш къде е бил индивида и си потърси сметка, не налагай обществото и доверието си. Чувствайки се спокоен и свободен, определеният ще се стреми да посвети цялото си време на вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР