Психолози споделят, че ако сексуалните фантазии на мъжа са в

...
Психолози споделят, че ако сексуалните фантазии на мъжа са в
Коментари Харесай

Извратеняк кара приятелката си да прави секс с непознати възрастни мъже, за да... 18+


Психолози споделят, че в случай че половите мечти на мъжа са в несъгласие с разбиранията и харесванията на партньорката му, то тя би трябвало да се изправи против това. На това мнение са Анхарад Рудкин и Джеймс Макконаки, които разясниха скандалния случай, при който извратеняк заставял приятелката си да прави секс с възрастни и изцяло непознати мъже.

Анхарад Рудкин е по-изненадан не поради меко казано странните желания на мъжа, а за какво момичето е било според да го прави.

Тя споделя, че са обикаляли по питейни заведения надалеч от вкъщи им, с цел да търсят нови полови сътрудници. Причината приятелят й да избира сътрудници на 50-60 години е, че е ревнувал доста от мъжете на нейната възраст. Допълва, че го е обичала и заради тази причина е била подготвена на всичко за него.

Все отново момичето е наясно, че желанията на обичания й не са напълно естествени, а тя също по този начин се притеснява да не схванат нейните другари и родственици, защото ще бъдат шокирани.

Тя е споделила за проблемите си и е потърсила съвет. В опит да й оказват помощ, психолозите Рудкин и Макконаки споделят, че не би трябвало да се прави нещо само за удоволствието на колегата. Съветът им е да се обръща повече внимание и на личните потребности и човек да се запита дали не е учтив да счита, че неговите потребности не са значими.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР