Психолози и полицаи увещават бащата, който заключи детето си на

...
Психолози и полицаи увещават бащата, който заключи детето си на
Коментари Харесай

Напрежението в бургаския кв. „Славейков” расте! Полиция и психолози увещават Мартин да пусне невредимо детето си

Психолози и служители на реда увещават бащата, който заключи детето си на четвъртия етаж в блок 51 на бургаския ж.к. „ Славейков “, да го пусне невредимо. Мъжът е на възраст към 35-50 години и се споделя Мартин. Съседите описаха за него, че той злоупотребявал с дрога.  Майката е кротка жена и работи като държавен чиновник, оповестява burgasinfo.com.



След половинчасови договаряния, полиция и психолози бащата Мартин излезе на терасата и изкрещя: „ Обичам детето си, по какъв начин да го дам на майка му, като тя не се грижи за него?”. На балкона на четвъртия етаж излязоха и детето, както и майката на Мартин.



„ Този човек подвигна на крайник куп служби. Това е неприемливо, такива хора би трябвало да се наказват”, разясниха съседи.
Мартин не се употребява с положително име измежду хората. Те разясняват, че той постоянно попада под въздействието на упойващи субстанции.



След мощна интервенция, в която участваха две пожарни, десетки служители на реда, психолози, чиновници на УКОРС и Гражданска отбрана заплахата се размина. Припомняме, че скупчването на всички органи на реда беше поради сигнал, че бащата е заключил детето си и не го дава на майка му. Съседите разказват дамата като кротка и възпитана. Семейният им спор през днешния ден се размина без трагични последствия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР