Психологията е наука с определени закони, които не можем да

...
Психологията е наука с определени закони, които не можем да
Коментари Харесай

11 хитри психологически трика, които всеки трябва да знае

Психологията е просвета с избрани закони, които не можем да подценяваме. Съвременните маркетингови експерти, бизнесмените и даже мошениците осъзнават това.

Именно заради тази причина в идващите редове ще ви срещнем с няколко психически трика, които можете да прилагате в всекидневието си, с цел да улесните своя живот и да постигнете задачите си.

Как да разпознаете тайния почитател

Струвало ли ви се е, че избран човек ви следи от известно време? Но не сте изключително сигурни. В подобен случай – приложете този тест. Следващият път, когато някой ви хвърля секрети погледи, се прозейте. Дълго и на драго сърце. След това погледнете въпросния човек. Както всички знаем, прозевките са заразни. Ако и той се прозее, значи можете да сте сигурни, че ви е следил.

Как да преминете през навалица

Ако ви се постанова да минете през голям брой хора, пробвайте следното. Изправете се хубаво и се концентрирайте върху задачата си с взор. След това тръгнете. Ще се изненадате какъв брой елементарно ще ви пропуснат. Този трик няма да работи, в случай че носите слънчеви очила или си гледате в телефона.

Как да накарате някого да ви направи услуга

Много е просто – в случай че желаете отстъпка, поискайте стоката гратис. Работата е там, че хората не се усещат изключително добре, откакто са ви отказали първият път. Затова те ще бъдат много по-благоразположени след това.

Говорете му в съответно ухо

Още един трик, който ще накара индивида насреща да ви направи услуга. Оказва се, че е изключително значимо в кое ухо говорите. Думите, чути от дясното, засягат нашето разумно мислене, до момента в който лявото е отговорно за нашите усеща. Съответно постоянно, когато желаете да говорите с някого по работа, бъдете от дясната му страна. Комплиментите и сантиментални изповеди обаче би трябвало да бъдат чути от лявото ухо.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР