Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

...
Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.
Коментари Харесай

Изберете карта и вижте какво ви предстои (Снимка)

Психологическите проби са освен забавни, само че и извънредно точни. Причината за това е, че са основани от психолози, въз основа на редица проучвания и опити по този начин, че да могат да оказват помощ на хората да се схванат по-добре от една страна, а въпреки това да оказват помощ на работодателите да преценяват възможните си служащи по-прецизно. Днес ви представяме един елементарен тест, който ще разкрие какво ви следва. Само би трябвало да изберете карта от фотографията.

 Изберете карта и вижте какво ви следва (Снимка)

Не постоянно сме били почитатели на гадаенето по карти, само че откогато на няколко пъти ни познаха, към този момент започваме да променяме мнението си. Сега ще ви предложим един тест, включващ осем карти, който може да разкрие доста за вас. Имахме сериозен проблем, преди да създадем този тест. Оказа се обаче, че ни се случи тъкмо това, което ни предсказа изтеглената карта! Предлагаме ви вие сами да си извършите този тест. Изберете си една от осемте карти и проверете сами, дали пък няма да ви бъде познато. Успех! Това са осемте карти и какво тъкмо значат те:

1. Символизира мощен човек, организация. Също – знак на властта. Решаването на казуса зависи най-вече от това.

2. Неочакван асистент, сляпо доверие в обстановката. Всичко, от което се нуждаете, е да се доверите на събитията, които се случват, помощта ще пристигна от там, откъдето не очаквате.

3. Не е нужно да се притеснявате, всяко нещо по реда си. Събитията, които се случват, са единствено част от други значими събития. Изчакайте известно време и всичко ще се обясни.

4. Късметът ви съпътства!

5. Благоприятният излаз от обстановката е усложнен от вашите страхове и неустановеност. Повярвайте в сърцето си. Има неприятен човек в обкръжението ви, който скоро ще покаже себе си.

6. Предстоят ви някои компликации, преди обстановката да се позволи. Някой се състезава с вас и се пробва да заеме мястото ви. Не се отхвърляйте! Сега се нуждаете от вашето неизменност.

7. Някой популяризира неприятни злословия за вас. Не обръщайте внимание на това, занимавайте се със своите каузи и всичко ще бъде наред. Нека хората да бъдат такива, каквито са.

8. Решението ще пристигна скоро и ще донесе облекчение. Скоро обстановката ще завърши удобно. Каквато и карта да изберете, не забравяйте да благодарите за всичко, което ви се случва!

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР