Психологът на All Blacks – всепомитащият национален ръгби отбор на

...
Психологът на All Blacks – всепомитащият национален ръгби отбор на
Коментари Харесай

Челси търси помощ от психолога на All Blacks

Психологът на All Blacks – всепомитащият народен ръгби тим на Нова Зеландия – Джилбърт Инока се причисли към футболния Челси. Неговият контракт е за къс интервал за да измъкне сините от дупката. Челси има единствено две победи в последните си 10 мача. Тимът е на девето място във без особени шансове за трофей. И то макар изхарчените близо 700 млн. евро за прехвърляния в последната година.

Енока, който е треньор по умствени умения, си партнира с All Blacks от 2000-ата година в разнообразни функции. По това време тимът завоюва две международни трофеи (2011 и 2015). Освен това беше №1 в международната класация в дълъг интервал.

„ Глупакът прави всичко за себе си. Това са хора, които се слагат преди тима, хора, които считат, че имат право на някои неща, че за тях има разнообразни правила. Хора, които работят на мрачно или са излишно шумни към работа си “, сподели Инока през 2017 година.

„ Ръководството може да не забележи това. Играчите и водачите сами би трябвало да откриват играчите с надуто его. Често тимовете се помиряват с това, тъй като играчът е доста надарен, само че не би трябвало “, обощава Инока.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР