Психологът Иван Владимиров - Нав е бил убит след съседски

...
Психологът Иван Владимиров - Нав е бил убит след съседски
Коментари Харесай

Брутално убийство потресе България! Съсед застреля психолога Иван Владимиров - Нав

Психологът Иван Владимиров - Нав е бил погубен след съседски скандал в София. Задържан за закононарушението е 52-годишен някогашен служител на реда.

Сигналът за убийството в жилищна кооперация на ул. " Черковна " е подаден към 22.40 ч. в сряда. 45-годишният Владимиров е убит в главата със законно притежаван револвер. Починал е на място. Оръжието, с което се допуска, че е осъществено закононарушението, е конфискувано при обиска в дома на арестувания. Все още не е ясно дали това е тогавашният му длъжностен револвер.

Майката на жертвата описа пред NOVA, че фамилията от дълго време има спор със стрелеца, подавани са и десетки тъжби. Хора от блока споделиха, че той е проявявал експанзия и към други свои съседи.

Няма очевидци на стрелбата. Трупът на жертвата е открит от двама съседи, които чули звук и усетили миризма, която дефинират като " странна ", сподели в изказване представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

„ Между обвинения и убития двамата имало междусъседски разногласия от битов темперамент. Все още изясняваме точната причина за стрелбата. Задържаният не отхвърля, че е направил убийството. Но към този момент е декларирал това единствено при сказка с полицията ”, сподели още Петрова.

Тя добави, че прокуратурата има информация за сигнал, подаден през 2020 година от арестувания против жертвата. Той гласял, че Владимиров е " наел три лица, клоито да откраднат найлони и хартия, готови от обвинения за предаване на вторични първични материали ". От държавното обвиняване обаче към момента нямат публична информация за сигнали от убития против арестувания.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Продължават разпитите на очевидци. На арестувания към този момент е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране. Все още не е известно дали мъжът е стрелял, до момента в който е бил под въздействието на алкохол или опиати. Назначена е и аутопсия на Владимиров.


Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР