Психо оиктаторът Владимир Путин нареди на руските държавни служители да

...
Психо оиктаторът Владимир Путин нареди на руските държавни служители да
Коментари Харесай

Путлер изплиска окончателно: Всички държавни служители да карат руски коли!

Психо оиктаторът Владимир Путин подреди на съветските държавни чиновници да преминат към коли съветско произвеждане. Президентът даде нареждането си на среща с министъра на индустрията и търговията Денис Мантуров, както и с ръководителите на най-големите промишлени холдинги в Русия.

Путин счита, че този ход ще помогне за развиването на съветските марки. Той не посочи кои са те и дали това включва задгранични коли, сглобявани в Русия.

През предходната година производството на коли в Русия спадна до едвам 450 хиляди - най-ниското равнище след разпадането на Съветския съюз - защото западните компании се отдръпнаха след началото на войната в Украйна, съобщи " Нова ".



„ Министерствата, държавните институции и президентската канцелария, ме помолиха да им разреша да продължат да купуват коли, и желаят да купуват най-вече коли задгранично произвеждане. Казах им, че това би трябвало да е безусловно изключено. Всички публични лица в страната би трябвало да употребяват коли съветско произвеждане. Да, от време на време това би означавало, че ще бъде по-скромно. В това няма нищо ужасно. Всички наши прелестни бюрократи би трябвало да се стремят да развиват съветските марки, съветските коли и други съветски артикули ”, съобщи Путин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР