Психичното здраве е имало различни звездни посланици през годините: Райън

...
Психичното здраве е имало различни звездни посланици през годините: Райън
Коментари Харесай

Селена Гомес за психичното здраве: Има толкова сила в това да бъдеш уязвим

Психичното здраве е имало разнообразни звездни посланици през годините: Райън Рейнолдс, Меган Маркъл, Бионсе. Знаменитости са говорили по тематиката в обширни изявленията и посредством разнородни дела. Послучай тазгодишния Световен ден на психологичното здраве, Селена Гомес се обърна към всички.

" Не обичам да давам препоръки, тъй като не зная всички отговори. Все отново бих споделила, намерете другар или член на фамилията, с който се чувствате удобно да говорите и разкрийте възприятията си. Адски е освобождаващо да се отвориш пред някого. Има толкоз мощ в това да бъдеш уязвим ".

Гомес разяснява тематиката пред Wondermind - платформа за психологично здраве, на която тя е съосновател. Актрисата и певица от Съединени американски щати е запалена по дестигматизирането на психологичното здраве и отделянето на време за мисловен фитнес.

" Обикновено първите 10 минути от деня стигат, с цел да преценява по какъв начин ще мине той за мен. Понякога просто би трябвало да приема, че денят ще бъде неприятен и това е ОК. Всички имаме неприятни дни ", споделя Гомес.

Когато звездата реши, че има потребност от ден за менталното си здраве, тя нормално прекарва време с по-малката си сестра Грейси.

" Тя е толкоз почтена и чиста. Помага ми да запазя вероятност за живота. Смешно е, тъй като тя е на 10. Аз съм на 31 и даже с такава огромна разлика във възрастта одобрявам препоръките й. Много е мърда ", споделя Селена Гомес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР